Norų sąrašas

Nemokamas pristatymas

Užsakymams nuo 30.00€

Saugus atsiskaitymas

Mes užtikriname saugumą

Pinigų grąžinimas

Per 10 darbo dienų

Klientų aptarnavimas

Mūsų komanda padės

Čia rasite kone viską, ko reikia biurui, mokyklai, kūrybai bei hobiams ar net buičiai. Eripo.lt – elektroninė parduotuvė, siūlanti didelį kokybiškų prekių asortimentą. Juk kanceliarinės prekės ir priemonės reikalingos kone kasdien. Jomis naudojasi ir suaugusieji, ir vaikai, tad tikrai verta pirkti iš patikimo pardavėjo. Eripo.lt jums siūlo nemokamą pristatymą visiems užsakymams nuo 30 eurų, saugaus apmokėjimo galimybes bei patrauklias kainas visose prekių kategorijose.

Įsigykite tai, kas reikalinga – jau dabar!

Kanceliarinės prekės internetu

Kanceliarinės prekės internetu prieinamos labai patogiu būdu. Vadinamosios biuro arba ofiso prekės reikalingos atliekant kasdienes užduotis arba užsiimant kūrybine, projektine veikla. Jūsų patogumui, viso kanceliarinės prekės mūsų asortimente yra suskirstytos pagal kategorijas. Dėl to kiekvienam pirkėjui lengva rasti tai, ko ieško. Na, o kiekviena prekė dar turi savo puslapį. Jame pateikiama svarbiausia techninė bei kita informacija apie prekę. Tai padeda renkantis nuotoliniu būdu!

Prekės ofisui, biurui

Biuro reikmenys arba biuro prekės – tai: antspaudai, darbo stalo inventorius, korektūros, notariniai reikmenys, rašymo priemonės, popieriaus produktai ir net maisto prekės.

Biuro arba ofiso prekės reikalingos įvairių sričių profesionalams, mažoms ir didelėms įmonėms, jų filialams ar atstovybėms.

Tiek namuose, tiek daugiaaukščiuose biurų pastatuose dirbantys žmonės gali panaudoti kokybiškus reikmenis darbui su dokumentais, kūrybinių užduočių atlikimui, braižybai ir ne tik. Pasinaudokite rikiavimo įrankiu, kad lengvai matytumėte, kurios ofiso ar biuro prekės atitinka keliamus lūkesčius.

Kanceliarinės prekės pigiau ar su akcija!

Iš didelio prekių asortimento į akis visada gali kristi tos kanceliarinės prekės, kurioms taikoma akcija. Nudžiuginsime tuos, kurie nori reikmenis įsigyti pigiau. Mokyklos, biuro, dailės reikmenys, žaislai ar priedai jūsų įrangai gali būti pažymėti specialiu akcijos ženklu. Juos įsigysite gerokai žemesne kaina nei įprastai.

Mokyklinės prekės mūsų asortimente

Nuo pirmoko iki abituriento – visi moksleiviai į pamokas ar būrelius turi atsinešti savo reikmenis. Į tai įeina visiems dalykams, pavyzdžiui, matematikai ar geografijai skirti reikmenys, knygos vaikams, kuprinės, maišeliai, dėklai, rašymo bei piešimo priemonės, tušinukai, penalai, sąsiuviniai, vadovėliai ir daug kitų.  Kadangi asortimentas yra labai gausus, kad ir kokios mokyklinės prekės reikalingos, sprendimą rasite Eripo.lt.

Žaislai vaikams

Žaidimai vaikams yra daugiau nei tik pramoga. Dažnu atveju žaidimas leidžia tobulėti, kurti, išreiškti save ir džiaugtis aplinka. Tiek įprastam pirkiniui, tiek dovanai Eripo.lt gali pasiūlyti įsigyti dėliones, lavinamuosius žaislus, stalo žaidimus, specialius žaislus kūdikiams, muzikos instrumentus, lauko žaislus ir ne tik. Įvairiam amžiui tinkantys žaislai vaikams, žaislai berniukams ir žaislai mergaitėms pradžiugins atžalas bei suteiks jiems laisvę pramogauti.

Kompiuterinė bei konferencijų įranga

Biurams ar net iš namų dirbantiems bei keliaujantiems profesionalams reikalinga kompiuterinė ar konferencijų įranga. Kokybiška technika bei reikmenys padės našiau atlikti užduotis, pakelti kuriamų dokumentų kokybę ar naudingiau praleisti susitikimus. Mes siūlome visko, nuo USB šakotuvų ir garso kolonėlių iki kainų etikečių, rašalinių kasečių spausdintuvams ar konferencijų salės lentų bei verslo dovanų. Įsigykite visko, ko reikia sėkmingam projektų įgyvendinimui ar verslo plėtrai.

Pakavimo priemonių įvairovė

Jeigu jūsų įmonė užsiima prekyba arba siunčia siuntas, o gal norite gražiau supakuoti dovanas, jums tikrai reikalingos pakavimo priemonės. Tiek pakavimo medžiagas, tiek dėžutes dovanoms, pakavimo popierių, juosteles, kaspinus ar maišelius galite patogiai įsigyti internetu. Kokybiškai supakuotos siuntos gavėjus pasieks nepažeistos bei padidins pirkėjų pasitenkinimą. Siuntas siunčiant nuolat ir dideliais kiekiais, rekomenduojame įsigyti didesnį atsargų kiekį vienu pirkimu.

Valymo priemonės

Švara bei higiena svarbi tiek namuose, tiek mokymo įstaigose ar darbo vietose. Čia rasite indų ploviklius, oro gaiviklius, tualetinį popierių, specialias valymo priemones, įspėjamuosius ženklus bei daugybę kitų produktų, kurie padės palaikyti geras sąlygas bet kokioje aplinkoje. Naudinga tai, kad kataloge yra neutralios valymo priemonės bei itin specializuoti produktai, su kuriais pavyks pašalinti dėmes, nešvarumus ar kvapus.

Daug kitų reikalingų smulkmenų

Specialioje kategorijoje 1000 smulkmenų, mūsų pirkėjai ras viską, kas nepatektų į kitas kategorijas. Tai – kitos kanceliarinės ar dailės prekės bei daug kitų smulkmenų, tinkančių asmeniniam ar profesionaliam naudojimui. Atvirukai, foto albumai, foto rėmeliai, raktų pakabukai

Užsakymus atsiimti ir prekes apžiūrėti taip pat galite fizinėse Eripo prekybos vietose.

Mūsų fizinės parduotuvės yra Vilniuje, Šalčininkuose, Kaišiadoryse, Elektrėnuose bei Alytuje. Fizinėse parduotuvėse dirbantys specialistai visada mielai patars ir rekomenduos, kurios kanceliarinės prekės biurui, namams ar mokyklai tiktų labiausiai!

Biuro reikmenys
Mokyklinės prekės
Dailės reikmenys
Žaislai vaikams
Biuro technika
Baldai, konferencijų įranga
Pakavimo medžiagos
Švaros priemonės
1000 smulkmenų

Prisijungimas

Prisijungti

Neturite paskyros?

Registruotis
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.